Hallo wereld!

Welkom bij de website van Peter en Christina! Volg vanaf 1 oktober 2010 onze belevenissen in Frankrijk, in de provincie Languedoc-Roussillon.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

21 Reacties op Hallo wereld!

 1. Anita zegt:

  hoi piepeloi,

  Ben heel benieuwd. Als jullie gaan helpen we graag de eerste spullen brengen en uitpakken. Daar trekken we een weekje voor uit! Big hugg,

  Anita en Richard

 2. Corrie en Piet Elsinga zegt:

  Hoi Christien en Peter, comment ca va? Hier houd mijn frans op. Weten jullie al waar jullie komen te wonen? Als alles meezit komen we jullie opzoeken. Zijn jullie al druk aan het pakken? We wensen jullie bon voyage et au revoir.

  Piet en Corrie

  • groen zegt:

   Ook jullie zijn welkom, maar er moet voor ons wel gewerkt worden, we hebben dan wel 37 dagen maar er komen zoveel mensen we zouden wel het eerste jaar sabatical kunnen nemen :-)

 3. Pa en Ma zegt:

  Lieve Christien en Peter,
  Heel passend, “Hallo wereld!” In gedachten denk ik daarbij ook “Welkom wereld!”. Bedoeld als een uitnodiging aan al die mensen die jullie lief zijn en bij wie je niet meer zo maar even kunt binnenwippen. Maar die jullie middels deze mooie weblog wel kunnen blijven contacten. En jullie hen. Op elk moment dat je maar wilt. En dat is super en een mooi vooruitzicht.
  Gij allen die dit lezen, bewandel de elektronische snelweg naar Peter en Christien veelvuldig!
  Christien, Peter, ma en ik zullen dat zeker doen!

 4. Ellen zegt:

  Haai lieffies,
  Geweldige manier om jullie te volgen. Gaat stuk sneller dan brieven schrijven he!
  x Ellen

 5. Chris Kerkhof (grote broer) zegt:

  Dag Peter en Christien,
  Geriena en ik wensen GroenKerkhof heel veel succes in La douce France. En dat jullie maar snel mogen wennen aan de Galliërs. En als het zo uitkomt zien we jullie daar wel eens een keer, in dat ene klene dorpje……
  En als jullie weer eens naar de Lage Landen afreizen, dan kun je gerust in ons vakantiehutje logeren.
  Groeten, Chris en Geriena

 6. Gert en Anneke zegt:

  Hoi Christien en Peter,

  wat een geweldige stap en een nieuw avontuur voor jullie. We gaan jullie zeker volgen op de site en zijn stiekem wel een beetje jaloers. Geniet van alles en tot ziens in het mooie Frankrijk. De fles wijn komt op termijn jullie kant op en wordt hoogst persoonlijk gebracht.
  Groeten,

  Gert en Anneke.

 7. Sandra zegt:

  Ik heb de foto’s van het nieuwe huis gezien… om jaloers op te worden ;-) Stijlvol huis, van alle gemakken voorzien en met een heel grote binnenplaats. Volgens mij in een pittoresk, echt Frans dorp (zoals uit de film en vakanties)

  Heb nu al zin om er heen te gaan. De ticket is geboekt :-D

 8. Edwin de Vries zegt:

  Hé Christine, je vest ligt hier nog bij ons op het lab
  mvg
  Edwin

 9. Supper, om zo;n stap te nemen.
  heb er ook vaak aan gedacht,maar durf het nog niet aan.
  misschien dat het nu een lagere drempel word.
  zeer veel succes daar en de groeten aan jimmy.

 10. inge zegt:

  Bonjour:)
  Vrijdagochtend vroeg breng ik Sandra naar Schiphol! die ziet jullie huisje als eerste:)
  Ik kom in december (L)

  a bien tôt

  liefs Inge

 11. erica zegt:

  Lieve Christien,

  Van harte gefeliciteerd me je verjaardag! Begrijp dat Sandra er ook is, dus voor Sandra ook van harte! Hopelijk gaat alles goed met jullie , veel liefs van ons,

  Jacob en Erica

 12. Hoi Peter en CristienA,
  CristienA, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

 13. Sandra zegt:

  Op 10-10-10 ben ik de eerste die iets in het gastenboek heeft mogen schrijven. Peter en Christien verdienen die 10 in drievoud ook!
  Ik vind het ongelooflijk dapper en stoer dat ze deze stap gezet hebben. Ga er maar aan staan: de taal niet (voldoende) machtig en toch alles moeten regelen daar: gas, licht, bankrekening, internet, (mobiele) telefoon, opppas voor de honden…
  Gelukkig wonen er in Frankrijk heel veel vriendelijke, behulpzame mensen! Ook dat heb ik ondervonden als ik met mijn steenkolen-Frans de weg vroeg om met bus, tram en trein naar Nîmes te komen :-)
  Ze wonen er prachtig. Het dorpje is inderdaad precies zoals je ze kent van tv en film, met bakker, slager & groenteman op een klein plein bijeen. Maar ook een grote supermarkt en veel kapsalons ;-) en een soort van harddraverijdag die drie dagen duurt met paarden en stieren(!)
  Ik twijfel er niet aan dat ze het er heel erg naar hun zin hebben en nog meer krijgen!

 14. anja en gerrit zegt:

  Dit is de eerste keer voor mij dat ik op een weblog iets zet. Dit is nieuw maar wel heel leuk en handig. Nu dan ook een reactie van de familie Groen, die niet zo scheutig is op het internet. We hadden ouderwets nog kaarten gestuurd per post, maar dit gaat veel sneller. Veel succes in France en we houden jullie belevenissen bij. Voorlopig krijgen jullie visite genoeg, dus het wordt wel zomer eer wij richting Frankrijk gaan en er een vakantie aanplakken in de pyreneeen. Hou jullie goed. Groetjes uit Wognum

 15. Pa en Ma zegt:

  Hai Peter en Christien!
  Fantastisch dat jullie effe overkwamen uit Frankrijk om de traditiegetrouwe verjaardag te vieren van Sandra en Christien, Karin en Anita en Ma. Met nu dan ma haar 75-ste verjaardag als een extra dimensie op de feestvreugde. De hele bups was daardoor weer bij elkaar. Super gezellig lekker smikkelen en smullen, gelardeerd met al dan niet alcoholische versnaperingen en vrolijk gekout. Hoe dan ook, het was weer een en al gezelligheid, waar plezier en lol van af straalde, wat alleen maar naar meer smaakt. Wat we zeker zullen doen, waarbij jullie dan vast ook weer van de partij zullen zijn. Maar voor nu eerst weer een gelukkige tijd gewenst en veel succes in het land van Marianne en all he best.

 16. Hidde zegt:

  Hoi Peter en Christien,
  Van Opa Henk had ik van de zomer al begrepen dat er plannen waren voor Frankrijk.
  Van Inge weet ik inmiddels het adres en dat is hemelsbreed minder dan 100 km vandaan bij de plek waar mijn zwager en zus (Gras, Ardeche) een huisje hebben. Het is wel ruim 1,5 uur rijden. Als ik ooit weer bij mijn zuster ben kom ik zeker even een biertje doen !!!
  Succes daar, Hidde

 17. groen zegt:

  Hallo iedereen, we zijn inderdaad nog niet veel online,van het weekend zullen we dat wat uit gaan vogelen.
  We hebben het op dit moment erg druk er moet inderdaad een hele hoop geregeld worden en ook met mijn steenkolen frans valt dat niet mee!! heb van alles al kunnen regelen maar de tandarts begrijpt mijn frans wel en de huisarts weer niet.
  We doen ons best en genieten nog volop en zullen proberen wat meer online te zijn.
  Au revoir!!!!!!!!!!!!!

 18. philip roorda zegt:

  heel veel succes in frankrijk, ik zit nu ondertussen een maandje bij Proteios en het is een hele ommezwaai, maar niets vergeleken bij wat jullie zijn gaan doen.

  het allerbeste voor jullie ,

  Philip

 19. Chris, Jentina en Jildou zegt:

  Vanuit het winterse Nederland willen wij jullie fijne feestdagen toewensen en een heel gelukkig en gezond 2011.